Zakelijk internet, snel & stabiel!

Stabiel

Internet van Schülski-IT wordt geleverd op het netwerk van KPN, één van de meest stabiele netwerken van Nederland!

1 aanspreekpunt

Met internet van Schülski-IT, heeft u altijd 1 aanspreekpunt! Daardoor wordt u nooit van het ''kastje naar de muur'' gestuurd!

Flexibel

Internet van Schülski-IT wordt aangeboden op verschillende netwerk technieken en kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een 4G Back-up!

Altijd een verbinding voor uw bedrijf!

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder internet, iedereen vind een stabiele snelle verbinding fijn, maar voor bedrijven is het tegenwoordig cruciaal! Schülski-IT kan u hierbij helpen!

Voor vaste internet verbindingen heeft Schülski-IT een aanbod aan verbindingen, over verschillende leidingen, koper en glasvezel. En meerdere technieken, BVDSL, VDSL & ADSL. Daarmee is er meestal wel een geschikte oplossing voor uw bedrijf! Daarnaast is zakelijk internet van Schüslki-IT te combineren met een 4G back-up oplossing, of extra veilig internet. Met de 4G back-up blijft u internet behouden als de verbinding wegvalt, over extra veilig internet kunt u verderop deze pagina meer lezen!

Met de PostcodeCheck kunt u zelf kijken welke snelheden er gehaald kunnen worden bij uw bedrijf, en welke technieken ervoor gebruik worden. Mochten er geen gewenste snelheden bij zitten, of kan er helemaal niets geleverd worden op uw adres? Neem dan gerust contact op. Er zijn altijd alternatieven om toch snel en stabiel internet te hebben voor uw bedrijf. En daar kan Schülski-IT u bij helpen!

Uit de PostcodeCheck kunnen verschillende technieken en snelheden volgen. Verder op deze pagina wordt er uitleg gegeven over de verschillende technieken!

PostcodeCheck

Glasvezel (FttH /FttO)

De laatste jaren worden steeds meer huizen en bedrijven aangesloten op glasvezel en dat is met een reden! Glasvezel is het snelste en betrouwbaarste netwerk dat er is. Omdat internet een steeds belangrijkere rol gaat spelen voor ondernemers is het niet zo gek dat steeds meer ondernemers overgaan op glasvezel. Met glasvezel zijn snelheden tot 1 Gbit/s te behalen.

Helaas is niet overal glasvezel internet te leveren. In dat geval is internet via koper (meestal de oude telefoonlijn) het beste alternatief. Voor koper wordt er gebruik gemaakt van de BVDSL, VDSL of ADSL techniek.

BVDSL

Is er op uw locatie geen glasvezel aanwezig? Of wilt u een kostenefficiënte oplossing? Bij BVDSL worden twee koperparen gebundeld (pair bonding). Door de twee koperparen te bundelen (downloaden tot 100 Mbit/s en uploaden tot 30 Mbit/s per koperpaar) haal je met jouw BVDSL-verbinding nog hogere snelheden. Afhankelijk van je locatie, kun je downloaden tot wel 200 Mbit/s en uploaden tot 60 Mbit/s.

Met BVDSL ontvangt u internet via de koperleiding, welke vroeger vooral gebruikt werd voor telefonie. De laatste jaren is er flink geïnvesteerd door KPN in het koper netwerk. Het grootste gedeelte van het kopernetwerk is tegenwoordig zelfs glasvezel! Enkel de laatste meters vanaf de wijk / straatkast zijn nog van koper.

VDSL

Is er op uw locatie geen tweede lijn aanwezig voor BVDSL? Of heeft u de hogere snelheid niet nodig? Dan is VDSL wellicht de oplossing voor u! Met VDSL ( Very-high-bitrate Digital Subscriber Line) heeft u een stabiele en kosten efficiënte oplossing voor uw bedrijf. Er zijn snelheden tot 100 Mbit/s en 30 Mbit/s upload te halen (Afhankelijk van uw locatie).

Met VDSL ontvangt u internet via de koperleiding, welke vroeger vooral gebruikt werd voor telefonie. De laatste jaren is er flink geïnvesteerd door KPN in het koper netwerk. Het grootste gedeelte van het kopernetwerk is tegenwoordig zelfs glasvezel! Enkel de laatste meters vanaf de wijk / straatkast zijn nog van koper.

ADSL(+)

ADSL staat voor Asymmetric Digital Subscriber Line. ADSL werkt via de normale koperdraad telefoonlijn (analoog of ISDN). ADSL is minder snel dan voorgaande verbindingen. Met ADSL kan een maximale snelheid van 20 Mbit/s download en 1 Mbit/s upload worden behaald. Dat maakt ADSL geen ideale verbinding wanneer er veel in de cloud wordt gewerkt. Voor ADSL verbindingen raden wij het gebruik van VoIP telefonie af, daarom kan ADSL met PSTN/ISDN2 telefonie geleverd worden.

Voor ondernemingen is een stabiele internet verbinding belangrijk. Niet alleen voor het werken in de cloud is stabiel internet een vereiste maar ook voor uw vaste telefonie of back-up oplossing. Schülski-IT levert zakelijk internet op het stabiele netwerk van KPN. Bij het kiezen van verbinding, de snelheid en eventuele extra’s zoals een 4G back-up of IP-VPN wordt altijd gekeken naar een kostenefficiënte oplossing die precies bij uw bedrijf past!

Combineren met extra veilig internet (EVI)?

Helaas worden steeds meer bedrijven geconfronteerd met Phishing, Ransomware, Crytojacking en andere ongewenste vormen van malware op het internet. Tegenwoordig ligt de focus van dit soort 'aanvallen' niet meer bij de grote bedrijven, maar veelal bij de kleine MKB's. Voor deze doelgroep is het aanschaffen van een fyzieke firewall en deze goed onderhouden een té hoge kostenpost. Gelukkig kan Schülski-IT u deze zorg uit handen nemen wanneer u zakelijk internet van Schülski-IT afneemt. Op deze internet verbinding kan namelijk Extra veilig internet (EVI) geactiveerd worden. Hiermee wordt uw bedrijf voor enkele euro's per maand beveiligd door een FortiGate firewall in de cloud!

EVI maakt gebruik van het FortiGuard internetfilter; DNS-filter, webfilter en antivirusfunctionaliteit om de verbinding te beschermen tegen malware, ransomware en virussen en tevens om onveilige websites te blokkeren. Hiervoor hoeft er geen software geinstalleerd te worden op de apparaten die met uw netwerk verbonden zijn. Al hoewel EVI veel risico wegneemt, neemt het niet alle functies van een goede endpoint security beveiligin over. Een combinatie van beide is altijd aan te raden!