VoIP Telefonie, Altijd en overal bereikbaar

Altijd en overal bereikbaar

Of u nu een vaste werkplek hebt, of veel onderweg bent. Met telefonie van Schülski-IT kunt u altijd, overal en op elk apparaat bereikbaar zijn met uw vaste en interne telefoonnummer!

Storingsvrij en betrouwbaar

Met telefonie van Schülski-IT bent u verzekerd van een storingsvrije en betrouwbare telefonie oplossing voor uw bedrijf. Het onderhoud van de telefonie wordt u geheel uit handen genomen.

Flexibel en opmaat

Telefonie van Schülski-IT is flexibel en opmaat! Zo bieden we een oplossing die precies bij uw bedrijf past. En veranderd uw bedrijf? Dan veranderd uw telefooncentrale gewoon mee.

VoIP, HIP, Cloud telefonie... Wat is het?

De afkorting VoIP staat voor ‘Voice over Internet Protocol’. Vrij vertaald betekent het ‘Stem over het internet’ of ‘Spraak over het internet’. Dit zegt natuurlijk niet veel meer. Andere termen die veel worden gebruikt zijn ‘bellen via het internet’ en ‘internet telefonie’. Ook worden de termen cloud telefonie en hosted telefonie (HIP) veel gebruikt.

Waar het allemaal op neerkomt is dat het telefonieverkeer niet meer via ISDN of koperdraden loopt maar gewoon over het internet. Een aparte telefoon aansluiting is dan ook nier meer nodig met VoIP. Naast een reductie in kosten biedt telefonie over het internet veel meer flexibele mogelijkheden. Met VoIP is het mogelijk om niet meer alleen op een standaard kantoor toestel de telefonie te ontvangen, maar ook gewoon op je smartphone of bijvoorbeeld in Microsoft Teams!

Mogelijkheden van Schülski-IT telecom

Telefonie van Schülski-IT is een ontzettend flexibel product, zo kan er altijd een telefonie oplossing worden gemaakt die precies bij uw bedrijf past. Hieronder staan enkele mogelijkheden uitgelegd. Naast deze mogelijkheden is er nog veel meer mogelijk, denk bijvoorbeeld aan keuzemenu's, wachtrijen, nachtschakelingen en belgroepen. Op verschillende pagina's op deze website is meer te lezen over de mogelijkheden, of neem gerust contact op! Dan kijken we vrijblijvend wat er bij uw bedrijf past!

Per minuut of onbeperkt

Vaste telefonie van Schülski-IT is voordelig. Daarom is er de keuze tegen bellen per minuut of onbeperkt bellen, maar net wat voor u voordeliger is!

Webex softphone

Gebruik maken van uw vaste telefoonnummer zonder vast toestel of extra simkaart? Dit kan met de Webex softphone! Daarnaast blijven uw zakelijke en privé contacten gescheiden.

HIPIN

Met HIPIN synchroniseert u uw telefoon met contacten in Outlook of met CRM pakketten. Daarnaast kunt u uw telefoon bedienen met HIPIN.

Mobiel abbonement

Wilt u een zakelijk Sim-only abonnement welke volledig integreert met uw telefooncentrale? Dat kan met Sim-only van Schülski-IT!

Teams en Webex

Maakt u gebruik van Microsoft Teams of Cisco Webex? Dan kunt u ook daarmee volwaardig deel uitmaken van de telefooncentrale van uw bedrijf!

Waarom telefonie van Schülski-IT

Met telefonie van Schülski-IT leggen we de focus op een oplossing die precies bij de klant past, in de mogelijkheden maar ook in de kosten. Of u nu een eenmanszaak heeft die voor enkele euro's per maand een vast nummer wilt gebruiken of een MKB waarbij een uitgebreide telefooncentrale nodig is, met telefonie van Schülski-IT is bijna alles mogelijk!

Naast de functionaliteiten en kosten is het vooral belangrijk dat u storingsvrij en probleemloos kunt telefoneren. Omdat te kunnen garanderen maakt Schülski-IT gebruik van het betrouwbare telefonie netwerk van KPN! Zo bent u zeker van een probleemloze telefonie oplossing! Heeft u interesse in een telefonie oplossing van Schülski-IT of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op. Indien gewenst kom ik vrijblijvend langs om meer uitleg te geven over de mogelijkheden en te inventariseren of telefonie van Schülski-IT bij uw bedrijf past!

Meer informatie over telefonie van Schülski-IT?

Telefonie van Schülski-IT is een ontzettend flexibel product, zo kan er altijd een telefonie oplossing worden gemaakt die precies bij uw bedrijf past. Om die reden is er een ook een specifieke Schülski-IT telecom website, telecom.schulski-it.nl. Daar is uitgebreidere informatie te vinden over telefonie voor uw bedrijf. Uiteraard mag u ook vrijblijvend contact opnemen indien u nog vragen heeft. Indien gewenst kom ik vrijblijvend langs om meer uitleg te geven over de mogelijkheden en te inventariseren of telefonie van Schülski-IT bij uw bedrijf past!