Microsoft 365, Overal onbezorgd kunnen werken

Overal toegang tot je Office applicaties

Naast de office desktop software hebben medewerkers via hun uw eigen internetbrowser overal toegang tot hun documenten. Overal documenten bewerken, mailen en de agenda bijwerken is een fluitje van een cent!

E-mail, contacten en agenda

Bij de meeste licenties is een 50GB exchange mailbox inbegrepen. Met Exchange kunt u gemakkelijk uw agenda online inzien, delen met collega’s en contactpersonen en e-mailen op diverse apparaten.

Voorspelbare kosten

Met Microsoft 365 betaald u per gebruiker. Daardoor zijn de kosten voorspelbaar! Het (maandelijks) aanpassen van uw licenties is geen probleem! Heel handig als iemand tijdelijk binnen uw bedrijf actief is, die wel een e-mailadres nodig heeft.

Microsoft 365, wat is er inbegrepen

De Microsoft 365 liceties zijn er in vele soorten. Enkele van de meest gebruikte licenties zijn: Microsoft 365 Business Basic, Standaard of Premium. Tussen deze licenties zit veel verschil in de mogelijkheden alsmede de kosten. Door samen te kijken welke functionaliteiten uw medewerkers echt nodig hebben kan Schülski-IT u precies adviseren welke licentie geschikt is. Zo betaald u nooit teveel!

Het aantal applicaties en mogelijkheden dat is opgenomen in Microsoft 365 is enorm. Dit kunnen bijvoorbeeld de volgende toepassingen en diensten omvatten, afhankelijk van de licentie die u kiest: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Outlook, OneNote, Publisher, Access, Sway, Yammer, SharePoint, Exchange Online, Microsoft Teams, Planner, Power BI en Microsoft .

Schülski-IT uw partner in Microsoft 365!

Omdat Microsoft een ontzettend ruim pakket aan licenties aanbiedt is het fijn om een partner te hebben die hierin kan ondersteunen. Zo zijn uw medewerkers voorzien van een correct bij de werkzaamheden passende functie! Daarnaast ontzorgt Schülski-IT u in het hele traject, van het leveren van de licenties, de installatie, de ondersteuning en de eventuele migratie vanaf een ander systeem.

Meer informatie over Microsoft 365 van Schülski-IT?

Microsoft 365 is een ontzettend flexibel product, waar je net van moet weten wat er allemaal mogelijk is en met welke licentie. Uiteraard mag u vrijblijvend contact opnemen indien u nog vragen heeft. Indien gewenst kom ik vrijblijvend langs om meer uitleg te geven over de mogelijkheden en te inventariseren of Microsoft 365 bij uw bedrijf past! Eventuele kostenloze demo licenties zijn ook geen probleem