Demeinnaam registratie en mail

Mail en domeinregistratie zijn belangrijke aspecten voor kleine bedrijven om online aanwezig te zijn en te kunnen communiceren met (potentiele) klanten. Met een eigen domeinnaam komt uw bedrijf professioneler over. Bovendien kan een eigen domeinnaam worden gebruikt voor het opzetten van meerdere emailadressen voor uw bedrijf zoals [email protected], [email protected] en [email protected] wat weer bijdraagt aan een professionele indruk en u meer overizht kan bieden als ondernemer!

Het is hierbij wel van belang om zorgeloos te kunnen mailen. Vertragingen in het verzenen of ontvangen van mails kan tot frustratie u en uw klanten leiden! Gelukkig hoeft u zich daar met de diensten van Schülski-IT geen zorgen over te maken.

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is een unieke naam die gebruikt wordt om een website te identificeren en te bereiken op het internet. Wanneer iemand een domeinnaam invoert in de adresbalk van een webbrowser, wordt deze omgezet in het IP-adres van de server waar de website is gehost, zodat de juiste website kan worden geladen.

Domeinnamen bestaan uit twee delen: de naam van het domein en de domeinextensie. De naam van het domein is de unieke naam die is geregistreerd door een persoon of bedrijf, terwijl de domeinextensie aangeeft welk type website het is. Bijvoorbeeld, in het domein "example.com", is "example" de naam van het domein en ".com" is de domeinextensie.

Al wel of niet een eigen domeinnaam?

Heeft u al een domeinnaam geregistreerd en wilt u graag zorgeloos kunnen mailen met Schülski-IT dan kunnen we daarvoor gewoon de door u geregistreerde naam gebruiken! Het is hierbij niet altijd nodig om uw domeinnaam naar Schülski-IT te verhuizen, al is dat wel mogelijk.

Heeft uw bedrijf nog geen eigen domeinnaam? Door contact op te nemen met Schüslki-IT kijken we samen wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn. Daarna kan de volledige registratie van de domeinnaan en het opzetten van de mail u geheel uit handen worden genomen. Hierbij houden we altijd rekening met uw wensenen behoefte.

Meer informatie over betrouwbaar mail voor uw bedrijf?

Bent u benieuwd of uw mailproblemen kunnen worden opgelsost? Of wilt u uw bedrijf verder profssionaliseren met een eigen domeinanaam of met een goede en optimaal ingerichte mail omgevin? Neen dan vrijblijvend contact op!