Service

Ik neem graag de tijd voor een klant om uitleg te geven, advies te geven, vragen te beantwoorden en om een passende oplossing te vinden.

Kennis

Door jaren hobbymatig met ICT bezig te zijn geweest heb ik een breed spectrum aan kennis opgebouwd. Niet alleen van Windows, maar ook alles eromheen.

Ondersteuning

Ik ben van mening dat goede ICT niet altijd duur hoeft te zijn. Ik help u tegen een redelijke prijs. Er is geen minimum tarief en geen voorrijkosten!

Voor steeds meer bedrijven speelt ICT een cruciale rol. Dit komt helaas ook met de nodige risico’s, steeds meer bedrijven krijgen te maken met cybercriminaliteit. Het goed beveiligen en back-uppen van uw informatie systemen is dan ook steeds belangrijker. Hierbij kan Schülski-IT uw bedrijf helpen, zo kunt u zorgeloos blijven werken. Daarnaast levert Schülski-IT verschillende diensten om uw bedrijf volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Van uw internet aansluiting, uw telefonie oplossing of de werkplekken van u en uw medewerkers, Schülski-IT is uw partner! Uiteraard hoeft u niet al deze diensten bij ons af te nemen, we kijken altijd wat uw wensen en behoefte zijn en hoe we hier een passende oplossing voor een bepaald budget in kunnen leveren!

Office / Microsoft 365

Met Microsoft 365 (voorheen Office 365) heb je altijd en overal toegang tot je mail, agenda, contacten en office applicaties (zoals Word, Excel, Powerpoint en Outlook). Door de mogelijkheden om met Microsoft 365 in de cloud te werken, is het ook de ideale suite om samen met collega's bestanden te delen en te bewerken.

Werkplek beheer

Een bedrijf bestaat uit verschillende werkplekken met computers, laptops, tablets, smartphones en printers. Het is belangrijk dat deze apperatuur altijd naar behoren werkt, zodat medewerkers gewoon kunnen blijven werken. Met werkplek beheer van Schülski-IT wordt u hier volledig in ontzorgt!

Back-up

Het verliezen van data is vervelend. Om dit te voorkomen is een goede back-up oplossing van belang, evenels een methode om de back-up snel weer te herstellen. Gelukkig kan Schülski-IT u deze zorgen uit handen nemen!

Anti-virus

Regelmatig is het in het nieuws, bedrijven die worden platgelegd door een digitale indringer van buitenaf. Om dit te voorkomen is anti-virus incombinatie met updates van software, training van persoon en een back-up en herstel strategie van belang.

Telefonie

Telefonie is een ontzettend belangrijk communicatiemiddel voor bedrijven. Een goed ingerichte en functionerende telefoon omgeving is dan ook van belang voor uw bedrijf. Met telefonie van Schülski-IT bent u daarvan verzekerd. Steeds meer medewerkers hebben niet 1 vaste werkplek meer, ook daarvoor is het belangrijk dat ze altijd en overal telefonisch bereikbaar zijn.

Zakelijk internet

Stabiel en snel internet is steeds belangrijker voor bedrijven. Met zakelijk internet van Schülski-IT bent u verzekerd van een optimale internet verbinding. De verbinding kan 24/7 gemonitord worden, zo kan er direct worden ingegrepen bij problemen! En met 1 aanspreekpunt wordt u nooit meer 'van het kastje naar de muur gestuurd''.

Mail & Domeinregistratie

Voor uw bedrijf een eigen e-mailadres, dus geen @gmail.com of outlook.com meer? Ook daarvoor kunt u bij Schülski-IT, een optimale mailomgeving! Eventueel inclusief domeinregistratie!

Monitoring

Er kunnen altijd problemen optreden, in dat soort gevallen is het fijn als er snel iemand op de hoogte wordt gebracht van de storing binnen uw bedrijf, ook dat is een dienst van Schülski-IT