Klant #!

Advisering

Voor 117Seconds is Schülski-IT vanaf het begin betrokken bij de advisering voor een passende opslag strategie.

Implemementatie

Naast advisering heeft Schülski-IT de NAS oplossing ook mogen leveren en implementeren.

Reflectie

Begeleiding van a tot z. Ook na de initiële implementatie gaan we verder met het optimaliseren van de oplossing.

"Wij maken promotiemateriaal voor bedrijven en evenementen door middel van video's,
foto's en social media beheer. Dit op een snelle, informele, professionele manier.”

Als mediaproductiebedrijf 117Seconds, en als marketingbedrijf NIET JANKEN creëren we heel veel footage (foto’s en video’s). Momenteel creëren we zo veel footage dat we moesten gaan upgraden. We werkten eerst met losse harde schijven, dit was een 6TB harde schijf samen met een 10TB harde schijf die functioneerde als een backup. Nu we bijna wekelijks wel een shoot hebben, gaat dat natuurlijk hard. Met nog 300GB over op de harde schijf begonnen we toch wel wat te zweten. En toen kwam onze held ons uit de brand helpen, Matthias Schultski.

"Probeer het niet zelf te doen, vraag Matthias voor je IT zaken, en zo kan jij je focussen op je eigen werk zonder frustraties."

Ik (Jessie) heb me, voordat Matthias langskwam om te overleggen, al wat proberen te verdiepen in de wereld van servers/ NAS installaties. Maar toen ik met Matthias om tafel zat, was ik toch wel heel erg blij dat we hem gevraagd hadden. “Leuk dat je die specifieke NAS op het oog hebt, maar dat gaat niet werken met de wensen/ eisen die je hebt. Dit omdat…” Tja, dan ben je snel uitgepraat.

Nadat alles besteld was en binnen gekomen was, was het tijd voor het installeren. Matthias kwam netjes een middag langs om ervoor te zorgen dat alles goed aangesloten was, de UPS deed wat hij moest doen, de backups werden automatisch ingesteld. En de NAS werd zo ver klaargemaakt dat het voor ons enkel nog maar in gebruik nemen was, beelden overzetten en de productie weer opstarten waar het gebleven was.

117Seconds banner

Matthias heeft niet alleen gezorgd dat we van 6TB naar 35TB zijn gegaan, maar ook dat deze 35TB zo veilig mogelijk is door de RAID configuraties en automatische backups (anders was de samenstelling 68TB). En, Matthias heeft ervoor gezorgd dat heel het team, of ze nou op kantoor werken, of thuis, bij de beelden kunnen, dit zonder een Google Drive, of externe harde schijf te moeten delen. Dit zorgt voor een dusdanige snellere workflow in heel het bedrijf. Echt top!

Maar hij was nog niet klaar met alles, 3 weken nadat Matthias de NAS bij ons geïnstalleerd heeft, kwam hij nog een keer langs om alle “problemen” waar we tegenaan liepen/ veranderde workflow wensen op te lossen. Al met al hebben wij echt een topservice gehad van Matthias, een flinke upgrade van ons bedrijf, super kennis, en goede service (ook als we nu nog ergens tegenaan lopen, puur omdat we er geen verstand van hebben, springt hij zo op een call met ons en helpt hij ons waar nodig.) Deze service en kennis van Matthias is beschikbaar voor een veel te scherpe prijs.

Conclusie: Probeer het niet zelf te doen, vraag Matthias voor je IT zaken, en zo kan jij je focussen op je eigen werk zonder frustraties.

Door Schülski-IT

Wanneer je terug gaat naar de jaren 90

Schülski-IT ook als uw zakelijk ICT partner?

Voor steeds meer bedrijven speelt ICT een cruciale rol. Dit komt helaas ook met de nodige risico’s, steeds meer bedrijven krijgen te maken met cybercriminaliteit. Het goed beveiligen en back-uppen van uw informatie systemen is dan ook steeds belangrijker. Hierbij kan Schülski-IT uw bedrijf helpen, zo kunt u zorgeloos blijven werken. Daarnaast levert Schülski-IT verschillende diensten om uw bedrijf volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Van uw internet aansluiting, uw telefonie oplossing of de werkplekken van u en uw medewerkers, Schülski-IT is uw partner! Uiteraard hoeft u niet al deze diensten bij ons af te nemen, we kijken altijd wat uw wensen en behoefte zijn en hoe we hier een passende oplossing voor een bepaald budget in kunnen leveren! Neem vrijblijvend contact op, dan kom ik graag langs om samen te kijken of Schülski-IT als partner bij uw bedrijf past!