Computer op maat

De voordelen

Meer waarde voor uw geld

Wanneer u een zelf samengestelde computer koopt krijgt u meer waarde voor uw geld. U betaald alleen voor de onderdelen die u echt nodig heeft!

Precies zoals u het wilt

Heeft u speciale eisen voor uw computer? Dat is geen enkel probleem! De computer wordt precies zo samengesteld als u wilt!

Afgestemd op uw gebruik

We stellen de computer precies af voor uw beoogde gebruik. Voor bijvoorbeeld een office computer gebruiken we andere onderdelen dan een game pc.

Heeft u interesse?

Kosten

Hoe verloopt het proces voor een zelf samengestelde computer?

 

Samen nemen we door waar u de computer voor gaat gebruiken. Met die informatie stel ik de lijst met onderdelen samen die nodig zijn voor de computer. Wanneer we het over de onderdelen eens zijn worden ze besteld en wordt de computer vakkundig geassembleerd.


*Exclusief de kosten voor de onderdelen zelf

 

Pakket 1

Assemblage + advies
37,50*
  • U geeft uw wensen door en ik maak een voorstel
  • De computer wordt vakkundig geassembleerd
Popular

Pakket 2

Enkel assemblage
30,-
  • Controle of de door uw uitgekozen onderdelen bij elkaar passen
  • De computer wordt vakkundig geassembleerd

Opzoek naar een bijpassende Windows licentie?

Heeft u voor uw nieuwe computer een Windows 10 licentie nodig? Schülski-IT biedt legitieme licenties aan via de webshop. U hebt een legitieme versie van Windows nodig om toegang te krijgen tot de optionele updates en downloads waarmee u optimaal gebruikmaakt van uw PC. Heeft u uw computer laten assembleren bij Schülski-IT, en wilt u ook bij ons een Windows licentie kopen? Dan is er korting mogelijk. Neem daarvoor contact op!