Anti-virus

Bescherming tegen malware

Anti-virus software helpt om malware, zoals virussen en Trojaanse paarden, te detecteren en te verwijderen voordat ze schade kunnen toebrengen aan uw computer. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw computer veilig blijft en optimaal blijft functioneren.

Bescherming van gegevens

Sommige malware probeert persoonlijke gegevens, zoals wachtwoorden en creditcardnummers, te stelen. Anti-virus software kan helpen om deze gegevens te beschermen door malware te blokkeren voordat het deze gegevens kan stelen.

Rust in je hoofd

Door te weten dat er een anti-virusprogramma op de computer staat, kunt u zorgeloos gebruik maken van de computer. Dit kan vooral handig zijn als u regelmatig internet gebruikt, of werkt met veel vertrouwelijke of belangrijke data.

Wat is anti-virus software?

Anti-virus software, ook wel antivirussoftware of antivirusprogramma genoemd, is software die bedoeld is om de computer te beschermen tegen malware, zoals virussen en Trojaanse paarden. Deze software scant regelmatig de computer op malware en kan helpen om malware te detecteren en te verwijderen als het gevonden wordt.

Anti-virus software kan op verschillende manieren werken. Sommige anti-virusprogramma's gebruiken bijvoorbeeld een lijst met bekende malware en scannen de computer op het aanwezig zijn van deze malware. Andere anti-virusprogramma's gebruiken machine learning om malware te detecteren door het gedrag van software te analyseren en te bepalen of dit gedrag normaal is of niet.

De juiste anti-virus keuze met Schülski-IT

Het is aan te raden om een goed anti-virusprogramma op de computer te hebben staan en deze regelmatig te bijwerken om ervoor te zorgen dat de computer optimaal blijft functioneren en veilig is. Er zijn veel verschillende anti-virusprogramma's beschikbaar. Alleen met unieke functionaliteiten, Schülski-IT kan u helpen met een keuze. En ook deze software aan u leveren en installeren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of u wel het juiste product koopt!

De functionaliteiten, mogelijkheden en kosten verschillen erg per merk en model anti-virus. In eerste instantie kijken we wat uw wensen zijn en wat uw budget daar voor is. Doordat Schülski-IT van vrijwel alle anti-virus programma's kennis heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken of u wel het juiste pakket koopt.

Naast het adviseren rondom anti-virus software kunnen wij u ook de benodigde licentie leveren en de installatie uitvoeren. Schülski-IT is voorstander van de Kaspersky anti-virusprogramma's, maar mocht er software van de concurrent beter bij u passen, dan is dat geen probleem! Wel zo onafhankelijk en eerlijk!

Weer weten hoe Schülski-IT u kan helpen met anti-virus software?

Bent u benieuwd of een anti-virus programma nuttig is voor u? En zo ja welke anti-virus software er dan het beste bij u past? Neem vrijblijvend contact op met Schülski-IT! Samen kijken we welke software er bij u past, ook de installatie wordt u uit handen genomen als u dat wilt!