Advies

Computerhulp in Dieren en omstreken

Door de jaren heen is er ontzettend veel veranderd op het gebied van ICT. We zijn de afgelopen jaren steeds afhankelijker geworden van ICT apparatuur. Het is dan ook verveland als u probblemen ervaart op het gebied van ICT. Gelukkig zijn problemen er om opgelost te worden en voor problemen op het gebied van ICT bent u bij Schülski-IT aan het juiste adres. Ik help u graag met computerproblemen in Dieren en omstreken. Of het nu gaat om advies of het bieden van ondersteuning, Schülski-IT is uw partner in IT!

Service

Ik neem graag de tijd voor u om alles uit te leggen, advies te geven en vragen te beantwoorden. Ik ga pas weg wanneer alles helemaal naar uw wens is!

Precies zoals u het wilt

De meeste problemen kunnen telefonisch opgelost worden. Maar heeft u liever dat ik langskom? Dan is dat uiteraard mogelijk.

Kennis

Door jaren hobbymatig met ICT bezig te zijn geweest heb ik een breed spectrum aan kennis. Hierdoor bent u zeker van dat uw ICT problemen worden opgelost!

Een afspraak maken?

Hoe werkt het?

Zodra u contact heeft opgenomen ga ik kijken hoe ik u het beste van dienst kan zijn. Sommige problemen zijn telefonisch op afstand op te lossen. Terwijl het voor andere problemen handiger is dat ik bij u langskomt of dat u uw computer langsbrengt. Samen kijken we wat het beste voor u werkt!

Als u problemen ervaart kunt u altijd contact opnemen. Schülski-IT probeert u zo spoedig mogelijk van een oplossing te voorzien. Of het nu in de avond is of dat het weekend is, Schülski-IT probeert u zo spoedig mogelijk te helpen.

Schülski-IT is uw partner in IT, in Dieren en omstreken!